Het belang van goed hekwerk

Een hekwerk kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het de functie hebben van een (sier)omheining van bijvoorbeeld een tuin, een erf of een bedrijfsterrein maar het kan ook ter veiligheid dienen om ongewenste bezoekers buiten te houden of om machines af te schermen. Een goed hekwerk wordt vrijwel altijd gelast waardoor het precies naar wens op maat gemaakt kan worden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Qualis Welding lassen we alle soorten hekwerk, van sierhek tot veiligheidshek en alles wat daar tussen zit. Onze zeer ervaren lassers staan klaar om geheel volgens afspraak het hek te maken dat u voor ogen hebt. Wilt u een bepaald type hekwerk dat goed past bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand of een hekwerk dat uw eigendommen beschermt? Wij maken het voor u, zoals u dat wenst. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd, met een klink en slot tot volledig geautomatiseerd en op afstand bedienbaar.

H2 Waarom een professional inhuren?
Een goed stevig en veilig hekwerk lassen is niet eenvoudig. Hiervoor is de kundigheid van een ervaren vakman vereist. Bij Qualis Welding werken we met gecertificeerde lassers. Dit betekent dat onze mensen aan de strenge kwaliteitseisen voldoen die in Europa aan lassers worden gesteld. Zij hebben hun vak- en technische kennis bewezen door het behalen van een lascertificaat dat voldoet aan de Europese Normen (EN) en door zich jaarlijks te laten toetsen of ze nog aan deze gestelde normen voldoen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een knap staaltje vakwerk, waar u jaren plezier van hebt. Uw hekwerk wordt namelijk volledig op maat gelast door een vakman die de specifiek voor uw hekwerk nodige lastechniek tot in de puntjes beheerst.

Uiteraard komen wij voordat wij een hekwerk bij u plaatsen eerst op locatie kijken. We bespreken uw wensen en de mogelijk- of soms ook onmogelijkheden. Hebt u een eigen ontwerp dat u door ons wilt laten maken, dan geven we u advies met welke materialen en met welke lastechniek het beste resultaat behaald kan worden. Wat u ook door ons wilt laten maken, we staan voor u klaar voor een hekwerk op maat.

Goed hekwerk? Neem vandaag nog contact op met Qualis Welding uit Heerlen.